Всі категорії
Додати товар

Tommy baby cream крем детский для тела 200 мл

1595 грн
Опис

Результат:
Ніжний крем для тіла
Дерматологічно протестовано на чутливій шкірі
Ніжний ванільний аромат
Залишає приємне почуття м'якості
Ідеальний для дитячої шкіри
Підходить для дорослих
Підтримує необхідний вміст вологи шкіри
Опис:
Дитячий крем Tommy - це емульсія для тіла, що легко вбирається, і ідеально підходить для зволоження шкіри дитини. Його формула багата на активні рослинні інгредієнти, які допомагають підтримувати цілісність шкірного бар'єру і запобігають подразненню та почервонінню. Робить шкіру м'якою та зволоженою з ніжним та дуже приємним ароматом ванілі.

Активні інгредієнти:
Олія солодкого мигдалю.
Рослинна олія з глибокою пом'якшувальною та поживною дією по догляду за сухою шкірою. Незамінні жирні кислоти (олеїнова кислота та лінолева кислота) і неомильна фракція, що міститься в маслі, забезпечують зволоження, регенерацію та реструктуризацію. Завдяки високій дермоафінності мигдальне масло робить шкіру еластичнішою і запобігає утворенню розтяжок.
Органічна олія жожоба.
Олію одержують із насіння. Однією з її ключових косметичних властивостей є те, що легко поглинається епідермісом, оскільки завдяки своїй хімічній структурі проникає через сальні фолікули. Ефективно контролює втрату вологи шкірою та має відмінний пом'якшувальний ефект.
Органічний екстракт календули
Назва походить від латинського слова calendae, що означає перший день місяця; безперечно, найнадійнішим поясненням цієї назви є «квітуча рослина щомісяця». Активні речовини зберігаються у кольорах. Він багатий на слиз, флавоноїди, тритерпенові сапоніни, деякі жирні кислоти, пектини, камеді, фітостерини. У народній медицині його використовували для приготування компресів для полегшення сильного болю при обмороженнях та геморої, а також для лікування прищів, ран та виразок. У косметиці він використовується завдяки своїм пом'якшуючим та захисним властивостям. І завдяки наявності слизових речовин, які є полімерними речовинами, утворює видимість сітки на шкірі для утримання води. Крім того, його похідні наділені цілющими та відновлюючими властивостями; це необхідно для його реепітелізуючої та заспокійливої функції.
Екстракт зеленого чаю.
Фітокомплекс із надзвичайними косметичними властивостями, що видобувається з листя чаю. Має важливу антиоксидантну, в'яжучу, протизапальну та антимікробну дію. Його функція як антиоксиданту і як ремінералізуючого засобу робить його корисним союзником у поліпшенні мікроциркуляції та запобіганні старінню.
Рослинний гліцерин
Завдяки своїй високій захисній дії він допомагає протидіяти впливу зовнішніх факторів.
Кокосова олія.
Олія видобувається з м'якоті кокосового горіха, тропічної пальми і виглядає як тверда маса кольору слонової кістки (нижче 25°C). Містить тригліцериди насичених (лауринової, міристинової, пальмітинової, каприлової, каприлової кислот) та ненасичених (олеїнової, лінолевої) незамінних жирних кислот. Зазвичай використовується для місцевого застосування, хоча іноді все ще використовується як інгредієнт для приготування їжі. Завдяки пом'якшувальній та знежирювальній дії часто використовується для масажу або як засіб для місцевих препаратів. Завдяки поживним, захисним та пружним властивостям надає шкірі новий блиск, запобігаючи появі зморшок та ознак старіння. Його також можна використовувати для волосся, щоб зробити його більш блискучим.
Як використовувати:
Нанесіть потрібну кількість продукту на шкіру і ніжно помасажуйте до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • 200мл