Всі категорії
Додати товар

Самокат - беговел на 1-7 років

1440 грн
Опис

Дитячий самокат біговел трансформер для дітей від 1,5 років до 7 років. Унікальність данної моделі полягає в тому, що він трансформується за 2 секунди з одного стану в інший. Модель отримала додаткову перевагу, а саме - в комплекті йде перехідник на "два колеса ззаду", який робить беговел ще більш стійким і зручним для початківців маленьких гонщиків.
переваги:
По-перше, Ви зекономите на придбанні двох речей, адже є і беговел і самокат; по-друге даний трансформер набагато легше, ніж "триколісний самокат" і "біговел" окремо. Крім того, щоб нести його на прогулянку він не займе дві руки, а це значить, що Ви також зможете вести за ручку малюка і краще контролювати його безпеку.

У режимі "триколісного самоката" беговел має незвичайне велике колесо спереду. Воно зроблено з полімерного матеріалу, що забезпечує безшумність, плавний хід і амортизацію. Крім того, воно дуже стійке. Задні колеса - як і у інших триколісних самокатів - зроблені з каучуку.

У режимі "біговел" також дуже зручний. Адже спочатку малюкові потрібно більше стійкий біговел, щоб не отримати серйозних травм і набратися навиків катання. А потім, Ви зможете зняти адаптер і поставити одне колесо ззаду, щоб було цікавіше балансувати.

Сидіння беговел довжиною 25 см;

Протиковзке покриття платформи самоката,

Заднє гальмо;

Ручне гальмо;

Кермо регулюється по висоті від 65 до 75 см;

Тримач для пляшечки - в комплекті;

Висота сидіння в положенні "біговел" 31 см,
Діаметр переднього колеса 24, задніх 12 см
Вага 3,5 кг

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize